Zum Hauptinhalt springen

Technologie der Obstbrennerei

Produktinformationen "Technologie der Obstbrennerei"
  • Eugen Ulmer KG
  • Gössinger, Manfred & Albrecht, Werner & Bauer-Christoph, Claudia & Hagmann, Klaus & Hofmann, Dirk & Pulver, Daniel & Röhrig, Günter & Scholten, Gerd & Schwarz, Philipp
  • 978-3-8186-1063-0
  • 17.10.2024
  • 170 x 240 (B/H)
  • Handbuch der Lebensmitteltechnologie
  • deutsch
  • 4
  • 488 Seiten
  • 7 %

  • Dürr, Schnapps Distillery Technology. In this book, the six authors, all experts in their field, present the latest scientific findings in relation to schnapps distilleries. Professional distillers, beverage technologists, students of foodstuffs technology and scientists of related disciplines are given a sound and practically oriented introduction into schnapps distilling. This third edition has been completely updated and revised, and features a completely new chapter on legal aspects.
    Hauptlesemotive: Verstehen
    Produktart: Buch gebunden
    Produktform: Hardcover

    0 von 0 Bewertungen

    Durchschnittliche Bewertung von 0 von 5 Sternen

    Bewerten Sie dieses Produkt!

    Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit anderen Kunden.